Nyt on meneillään historian ja uskonnon kurssit, parin viikon päästä on loppukokeet.  En tiedä ei vaan huvita, molemmista olen lukenut yhden kappaleen.  Pitää nyt ruveta lukemaan.  Vituttaa vaan tää turhan tiedon pänttääminen, mitä lukio loppujen lopuksi onkin, ulkoa opettelua.

Ens jaksossa, jolloin on viimeiset 2 kurssia edessä, minulla on filosofian ja englannin abikurssi vuorossa.  Piti valita tuo abikurssi, että sain samoille päiville ettei joka päivä tarvi mennä kouluun.

Edellisessä jaksossa sain filosofiasta kiitettävän ja biologiasta vähemmän kiitettävän.  Täytyy sanoa, että enemmän jäi mieleen biologian kurssista, tosin siinä olikin aika lailla asiaa.  Tosin kämmäsin aika pahasti kokeessa.  Biologian 2-kurssi oli mielenkiintoinen.

Hain oppisopimuskoulutukseen.  En kyllä usko pääseväni.  Olen myös hakenut kolmeen eri työvoimakoulutukseen, johon yhteen, johonkin urasuunnitelukoulutukseen saatan päästäkin.

Oli tuossa joulun alla mietinnän alaisena, jälleen (toivottavasti viimeisen) kerran, yliopisto-opinnot.  Ei vaan nyt ole haluja eikä mahdollisuutta korkeampaan koulutukseen.  Ihan vaan amis-linjalla tulen jatkamaan.